top of page

Ben je al geabonneerd?

Bijgewerkt op: 23 jul. 2020


Ja, je leest het goed, Youtube! Ik ben begonnen met een eigen Youtubekanaal waarop ik veel van mijn creativiteit op plaats. Ik ben zelf erg fan van het platform Youtube. En wou al een tijdje ook video's maken en plaatsen. Maar daarin was ik nog een amateur.


Maar ik dacht ik pak gewoon mijn camera en begin eens te filmen als ik aan het schilderen ben. Nou dat was en is nog een mooi leerproces. Toen ik op de babykamer van mijn broer en schoonzus mocht schilderen heb ik dit dus opgenomen. Maar omdat ik er 5/6 uur aan gewerkt had, had ik ook zoveel beeldmateriaal. En ook een video in elkaar zetten had ik ook niet veel ervaring mee. maar ben het maar gewoon gaan doen.


Ik gebruik zelf het programma van Adobe: Premiere Pro. Maar zoals ik al vertelde was het wel de eerste keer dat ik dit programma opende en ging gebruiken. Maar na wat dingen uitproberen en gewoon doen begon het steeds meer op een video te lijken. Na mijn logo erin verwerkt te hebben ging ik deze dan renderen en uploaden op mijn YouTube kanaal en daar was dan mijn eerste video!


En zo kwamen er al snel andere creatieve video's... en het lijkt mij leuk om wekelijks video's te maken/uploaden. Abonneer op mijn Youtube kanaal en geniet van de video's!!
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page