top of page
as-studio.jpg

"Creëeren is wat ik het liefst doe,"

Over Aukje's Studio

~Welkom op mijn website! Mijn naam is Aukje, Creatief ondernemer.

die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Neem gerust een kijkje op mijn site. En zie wat ik allemaal doe en heb gedaan. Hiernaast ontwikkel ik mij graag in nieuw technieken. Vanaf jong's af aan ben ik altijd al creatief met tekenen en knutselen. Ik heb het meeste mijzelf aangeleerd door interesse en veel oefenen, oefenen, oefenen.

 

Als opleidingen heb ik Grafisch Vormgever, Allround Dtp-er en Signmaker afgerond. Op Vakcollege Cibap te Zwolle voelde ik mij helemaal thuis en wist ik zeker dat ik creëerder/ontwerper wilde worden. 

 

Vanaf 2013 ben ik begonnen met ontwerpen van logo's, visitekaartjes, posters en andere reclame-uitingen voor beginnende ondernemers in vriendenkring en dorp (woudsend waar ik ben opgegroeid) en zo ontstond Aukje's Studio en maakte ik het logo.

 

Zo kwamen er weer nieuwe uitdagingen bij zoals portrettekeningen, trouw- en geboortekaartjes ontwerpen en Schilderen op hout.

Ik ben altijd werkzaam geweest bij verschillende bedrijven als grafisch ontwerper, designer en klantenservice, maar had altijd de droom om een eigen onderneming te starten.

 

2019 leende zich hier goed aan en heb mij toen officieel ingeschreven bij Kamer van Koophandel en ga er helemaal voor! Het eerste jaar is veel werken achter de schermen, je naam opzetten en de diensten en website goed neerzetten.

Sinds okt. 2020 nu een vernieuwde website en opening van de webshop 

Bekijk mijn Portfolio of Diensten pagina voor meer informatie.

Heb je vragen? en/of mag ik ook iets voor jou creëren?

Stuur mij een e-mail!

Creatieve Groet, Aukje's Studio

bottom of page