top of page

3D Creaties

 illustratie in een lijstje
IMG_9583.jpg

3D effect 

Deze illustraties tekening ik op verschillende laagjes stevig karton en plak deze met speciale 3D stickertjes tot een verhaaltje. Ik heb een bijpassend handgemaakt houtenlijstje waar de illustratie in komt te staan. en deze kun je als decoratie neerzetten. 

foto3D.jpg

Specificaties

  • 100% Handgemaakt

  • horizontaal of verticaal mogelijk

  • houten handgemaakt lijstje

  • Illustratie materiaal is van karton

  • tussen de 5 tot 8 laagjes voor wat het 3D-effect geeft.

  • ca. 20x25cm.

  • gebruik als decoratie

Dienst: 3D Creatie 

Nadat jij voor deze dienst hebt gekozen ga ik inspiratie opdoen en met behulp van jouw wensen maak ik schetsen op papier of digitaal. Via de mail krijg je dan een overzicht over het proces met bijbehorende voorbeeldschetsen die ik persoonlijk voor jou maak. Nadat jij een keuze hebt gemaakt hebt ga ik het eindproces in, het creëren. Ik maak het 100% handgemaakt met verschillende tekenmaterialen. Het lijstje is gemaakt van licht hout en deze kan ook geverfd worden passend bij de illustratie, net wat uitkomt.

 

Normaal gesproken heb ik over één kunstcreatie een week te tijd. De illustratie word met alle zorg gemaakt. En daarna ook persoonlijk ingepakt en verstuurd of ligt klaar op locatie, net wat van toepassing is.

Het is een uniek persoonlijk cadeau-je voor jezelf of een dierbare.

Omdat het ingepakt is en het eindresultaat altijd een verassing is. Natuurlijk zal het op de schets(en) lijken maar in het echt is het natuurlijk altijd anders. Dat maakt het ook zo'n mooi, persoonlijk uniek product!

Deze diensten doe ik ook:

- Hout creatie < lees hier meer 

- Servies creatie < lees hier meer 

- Kaartjes < lees hier meer 

3DcreatieBG.jpg
bottom of page