top of page
IMG_7231_edited.jpg

Hout Creaties

Schilderen op hout

Persoonlijke illustratie op hout

Persoonlijk en uniek is het zeker, Ik kan voor jou de boodschap, het verhaal, jouw hobby of mijnpijl vastleggen in een illustratie op hout! 

houtopslag.jpg

Materiaalkeuze

Ik heb zelf een eigen houtopslag met verschillende plankjes in diverse maten. Hout heeft van nature al een warme uitstraling en bevat nerven en hier en daar noesten.

Het is natuurproduct dus elk plankje

is anders, ook van kleur. Het plankje is voorzien van een ophangsysteem aan de achterkant.

Eigen gekozen hout of ander materiaal in overleg is ook mogelijk

Dienst: Hout Creatie 

Nadat jij voor deze dienst hebt gekozen ga ik inspiratie opdoen en met behulp van jouw wensen maak ik schetsen op papier of digitaal. Via de mail krijg je dan een overzicht over het proces met bijbehorende voorbeeldschetsen die ik persoonlijk voor jou maak. Nadat jij een keuze hebt gemaakt en we  samen het juiste plankje hebben gekozen om het eindproduct op te maken ga ik het eindproces in, het creëren. Ik maak het 100% handgemaakt met diverse materialen zoals verf, potlood en speciale markers.

 

Normaal gesproken heb ik over één kunstcreatie 2 á 3 weken de tijd. Het plankje word met alle zorg gemaakt. En daarna ook persoonlijk ingepakt en verstuurd of ligt klaar op locatie, net wat van toepassing is.

Het is een uniek persoonlijk cadeau-je voor jezelf of een dierbare.

Omdat het ingepakt is en het eindresultaat altijd een verassing is. Natuurlijk zal het op de schets(en) lijken maar in het echt is het natuurlijk altijd anders. Dat maakt het ook zo'n mooi, persoonlijk uniek product!

Ik doe deze dienst ook: 

- Op Steen

- Als 3D creatie < lees hier meer 

- Eigen gekozen hout of ander materiaal in overleg

Klik hieronder op de webshop om het te bestellen of voor meer informatie!

Bekijk mijn portfolio voor inspiratie: klik op de knop >

BAB7DDE0-AC8A-4763-8235-7FA558987C45.JPG
bottom of page